Huis Fuerteventura

agroturismo-fuerteventura-logo-la-gayria

Huis Fuerteventura

Contáctanos y haz Tu reserva

Landelijke huizen

Genieten van de vulkanische natuur en de landelijke omgeving die de landelijke huizen van de steden Tiscamanita en Tuineje omringt, maakt deel uit van de charme van deze ervaring op Fuerteventura.

Een ander belangrijk onderdeel is de omgang met mensen.

Voor ons is een persoonlijke behandeling van fundamenteel belang… Onze gasten ontvangen, hen leren kennen en ons leren kennen tijdens hun rustervaring, we houden ervan.

huis-fuerteventura-flores
Accommodaties

Accommodatie is het belangrijkste onderdeel van de landelijke ervaring die we bieden in onze landelijke huizen, daarom kan kwaliteit en comfort worden ingeademd in deze stenen muren, in de houten balken en in de verhalen van traditie.

huis-fuerteventura-casas-rurales-aereas

Het bewaren van deze geschiedenis maakt deel uit van de toewijding die we hebben verworven in het Rural Network van Fuerteventura door al onze huizen te registreren en te voldoen aan alle kwaliteitseisen en garanties waaraan landelijke huizen op de Canarische Eilanden moeten voldoen.

Registratienummer Canarische Eilanden: CR-35-2-0000009 (Rural House Tamasite) CR-35-2-0000013 (Agroturismo La Gayría)

LANDELIJK HUIS FUERTEVENTURA

We zijn er trots op met al onze klanten enkele charmante landelijke huizen te kunnen delen in het midden van het eiland Fuerteventura, die een unieke omgeving hebben, niets meer dan een landgoed van 5.000 vierkante meter, gebouwd in de 18e eeuw.

Dit zijn landelijke huizen van Majorera die zich in Tiscamanita (Tuineje) bevinden, waar toeristen kunnen genieten van hun langverwachte vakantie, evenals van allerlei buitenactiviteiten, die zo gunstig zijn voor alle gasten van onze accommodatie op Agroturismo La Gayría.

Genieten van de natuur en de landelijke omgeving die deze drie landelijke huizen in Tuineje omringt, maakt deel uit van de charme van de landelijke huizen op Fuerteventura die Agroturismo La Gayría biedt aan al haar klanten en bezoekers.

Het is een landelijke accommodatie die bestaat uit drie huizen met namen als El Yugo, El Arado en El Injerto, die ruime kamers op hoog niveau hebben, waar gastronomische, recreatieve en recreatieve activiteiten worden uitgevoerd, ook met een zwembad van verse water.

Aan de andere kant zijn de rust en het comfort die in deze omgeving worden ingeademd uitzonderlijk, aangezien het plattelandstoerisme, en in het bijzonder het zogenaamde agrotoerisme, deel uitmaakt van een nieuw concept van toerisme op het eiland Fuerteventura.

AGROTOERISME IN DE LANDELIJKE HUIZEN VAN FUERTEVENTURA

Plattelandstoerisme bestaat uit verschillende soorten formaten, en een daarvan is agrotoerisme.

Het is een modaliteit waarin het contact met de landelijke en traditionele wereld van elk gebied de boventoon voert, waar u kunt genieten van dit type landelijke Majorero-accommodatie.

Het wordt meestal ontwikkeld in landbouwgebieden, waar toeristen samenleven met alle bewoners van de boerderijen, zowel dieren als gewassen.

In feite worden toeristen die van dit soort plattelandstoerisme genieten, agrotoeristen genoemd en verrichten ze allerlei soorten buitenactiviteiten, zoals vissen, ambachten leren, gastronomische workshops of zelfs meer directe betrokkenheid bij de taken van landbouw en veeteelt.

We hebben het over de zorg voor dieren, landbouw of de zorg voor fruitbomen.

De landelijke huizen van Fuerteventura van Agroturismo La Gayría bieden al deze activiteiten aan hun gasten aan, omdat we willen dat ze genieten van hun verblijf op het eiland, waarde toevoegen aan genoemde ervaring en ze deel laten uitmaken van alles wat voor ons een vitale impuls veronderstelt voor de natuur en zorg voor het milieu.

Dit soort activiteiten bieden de culturele en plattelandsontwikkeling van de deelnemers aan dit type plattelandstoerisme en agrotoerisme.

En op deze manier is de landelijke wereld veel dichter bij de echte wereld en veel dichterbij dan klanten zich voorstellen.

Het promoten van toerisme op het platteland is een belangrijk avontuur voor alle betrokkenen, zowel van de kant van de toeristen als van onze kant, aangezien het belangrijk is dat het platteland gerelateerd is aan het dagelijks leven en aan vakanties op het eiland Fuerteventura.

IN FUERTEVENTURA, LANDELIJK HUIS MET CHARM

In alle gevallen waarin het plattelandstoerisme of agrotoerisme dat we in La Gayría wilden beoefenen, aanwezig is in elk van de activiteiten die worden beoefend, is een vleugje belangrijke cultuur inbegrepen, naast het plezier dat het voor iedereen veronderstelt toeristen, het feit van het delen van taken die typisch zijn voor deskundigen op het gebied van landbouw en veeteelt.

Deze speciale charme die al dit soort activiteiten met zich meebrengen, maken deze belevenissen tot avonturen om nooit te vergeten.

Dit is de reden waarom de landelijke huizen op het eiland Majorera een belangrijke attractie zijn voor veel toeristen die op een andere en altijd positieve manier met de natuur willen omgaan.

In dezelfde zin hebben de landelijke huizen op Fuerteventura een groot zwembad met water van een zeer smakelijke temperatuur, naast een landelijke patio waar een barbecue is geïnstalleerd, waar alle gasten blij mee zullen zijn, evenals een parkeerplaats binnen het landelijke huis voor meer comfort van de klanten.

Charme is altijd aanwezig in de ervaringen die gasten ervaren in onze landelijke huizen op Fuerteventura, een unieke en emblematische plek die gemakkelijk te genieten is als een gegarandeerd landelijk huis in Tuineje.

ONZE LANDELIJKE HUIZEN IN FUERTEVENTURA

In het landelijke complex Agroturismo La Gayría op Fuerteventura bevinden zich drie landelijke huizen die van alle gemakken zijn voorzien waar de gasten van willen genieten.

We hebben drie landelijke huizen in Fuerteventura binnen dit complex, en elk van hen heeft zijn eigen comfort.

Om te beginnen is het landelijke huis El Yugo een 18e-eeuws huis en het was een oud statig huis.

Cochenille werd bewaard in dat statige huis, dat als natuurlijke kleurstof aan de Engelsen werd verkocht en dat altijd belangrijke economische activiteit naar het eiland Fuerteventura heeft gebracht.

Het landelijke huis heeft een slaapkamer, een woonkamer-keuken en een badkamer, met een maximale capaciteit van 4 personen, die kunnen genieten van de bibliotheek, relaxstoelen, wasmachine en droger, barbecue en oven, en zwembad.

De prijzen van deze landelijke huizen zijn afhankelijk van het seizoen van de reservering, aangezien we meestal speciale aanbiedingen doen als ze eenmaal zijn gereserveerd, hoewel voor de reservering van één persoon de standaardprijs € 40 is, twee personen voor € 50, drie personen voor € 60 en vier personen voor € 70.

Bij deze prijzen moet de Canarische indirecte algemene belasting of IGIC worden toegevoegd.

Aan de andere kant was het landelijke huis El Arado een oude smederij waar de hoefijzers van de dieren van de hele gemeente Tuineje werden gemaakt.

Dit huis bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer en keuken tegelijkertijd, een badkamer en een centrale patio, met een capaciteit voor vier personen.

Het is een huis met traditionele architectuur, gebaseerd op duurzaamheid en het comfort dat gasten verdienen in onze Majorera landelijke huizen in de gemeente Tuineje.

Het is een manier om de traditie te behouden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van diensten zoals een bibliotheek, barbecue-oven, beddengoed en servies, relaxstoelen en een zwembad waar u kunt genieten van vrije tijd en vrije tijd.

Het heeft ook een wasruimte met een wasmachine, droger en strijkijzer. En als sterelement heeft het ook een telescoop waarmee je de sterren kunt zien in de donkere nachten van Tiscamanita.

De prijzen zijn dezelfde als die van het landelijke huis El Yugo, en om een ​​vaste reservering te maken is het voldoende om een ​​bankoverschrijving van 25% van het totaal te doen.

Ten slotte hebben we het landelijke huis El Injerto, dat het hoofdgebouw was van de voormalige eigenaren, het heeft een capaciteit voor vier personen.

Wederom zijn de prijzen hetzelfde als voor de andere twee landelijke huizen, evenals de reserverings- en betalingsvoorwaarden.

Dit bijzondere huis is geschikt voor vier personen, maar heeft ook twee kamers.

Het is een landelijke accommodatie met een volledig ecologische boerderij en vlag, waar een recreatiegebied is met allerlei soorten dieren.

LANDSCHAPPEN EN ACTIVITEITEN VAN DE LANDELIJKE HUIZEN IN FUERTEVENTURA

Ongetwijfeld zijn de landschappen die vanuit Tiscamanita te zien zijn uniek en in staat om gasten naar onverwachte plaatsen te vervoeren.

De stranden en landschappen die we in de omgeving hebben, zijn het waard om te waarderen, evenals de activiteiten waarmee we alle gasten verrassen, en dat zijn de volgende:

  • Paardrijroutes door het landelijke gebied van Fuerteventura: waar de paarden goed verzorgd worden en de routes de ogen van schoonheid openen voor alle toeristen. De paarden die we hebben zijn twee getrainde Arabische paarden die door elke ruiter kunnen worden bereden.
  • Viña Gayría: het maken van wijn in een ondergrondse kelder is een van de aantrekkelijke activiteiten van La Gayría, waar witte malvasia en listán negro-druiven uit Tenerife worden gebruikt en waar wijnproeverijen worden uitgevoerd.
  • Sterrenwaarneming: in dit geval is er sprake van een ongerepte sterrenwaarneming, omdat er geen lichtvervuiling in het gebied is en alle sterren aan de hemel zowel met een telescoop als zonder telescoop te zien zijn.
  • Solidariteit plattelandstoerisme: we hebben duurzame maatregelen die het bestaan ​​van een meer humane planeet mogelijk maken. In die zin zijn er speciale acties waarmee te allen tijde rekening moet worden gehouden.

Kortom, er zijn activiteiten in de landelijke huizen van Fuerteventura, die toeristen en gasten van La Gayría zullen bekoren, evenals activiteiten op het hele eiland, zoals walvissen spotten en walvisachtigen, fietsroutes of bezoeken aan aloë vera-plantages.